🔻 تامین مالی ۵۰۰ میلیارد تومانی «تنوین» برای « شرکت دارویی آرایشی بهداشتی آریان کیمیا تک » 🔻
شرکت تامین سرمایه نوین متعهد پذیرهنویسی اوراق صکوک مرابحه شرکت دارویی آرایشی بهداشتی آریان کیمیا تک به مبلغ ۵٫۰۰۰ میلیارد ریال شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت تامین سرمایه نوین، این شرکت طی اطلاعیهای در «کدال» اعلام کرد که با مجوز سازمان بورس اوراق بهادار، اوراق صکوک مرابحه « شرکت دارویی آرایشی بهداشتی آریان کیمیا تک (سهامی عام) » به مبلغ ۵٫۰۰۰ میلیارد ریال به منظور تأمین نقدینگی «خرید مواد اولیه مورد نیاز تولیدی» از طریق فرابورس ایران در تاریخ پانزدهم اسفند ماه ۱۴۰۳ در فهرست بازار اوراق بدهی بورس تهران با نماد «صآریا۶۲» درج شده است.
سود این اوراق ۲۳ درصد و مدت این اوراق ۳ ساله، با سررسید پانزدهم اسفند ماه ۱۴۰۶ میباشد و پرداخت سود آن هر سه ماه یکبار از تاریخ انتشار است. همچنین، شرکت تامین سرمایه نوین سمت متعهد پذیرهنویسی و بازارگردانی را بر عهده دارد
لازم به ذکر است که این اوراق از روز چهارشنبه مورخ پانزدهم اسفند ماه تا روز یکشنبه مورخ نوزدهم اسفند ماه ۱۴۰۳ به مدت سه روز کاری از طریق بورس تهران مورد پذیرهنویسی قرار میگیرد و سپس معاملات ثانویه آن آغاز شد.
